please help,a serious problem

2003 Need for Speed Underground

please help,a serious problem

Postby spike_minoda » 02 Jul 2004, 22:31

i've some serious graphics problems with NFSU,please se these screenshots

sometimes,when i capture the screen(by printscr or by irfanview),the pics looks like this
Image
and this
Image
and some problems with the vinyls
Image
Image
And this is a very very big problem,take a look at the road,in front of my car,if i turn the headlight on,everythings infront of the headlight are too bright to see,but when the headlight move out,everythings turn back to normal,this problem is not only effect on the road,but also the building,...etc

look at this pic: (pay attention to the barrier)
Image
and i take this screenshot when my car move forward a little
Image
Turn off the headlight and everythings come back to normal
Image

please hellp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby ^Sparco^ » 02 Jul 2004, 22:47

1st pic: You are changing calipers color
2nd pic: what hells???
The others are correct. nfsu bugs. no problems with your gfx... :)
User avatar
^Sparco^
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 4293
Joined: 19 Mar 2004, 01:56
Location: VaLLaDoLiD (SPaiN)

Postby spike_minoda » 02 Jul 2004, 23:54

oh ,but the prob with the headlight ??? when i'm using the Ti4200 i've never seen this ???everythings goes too bright to see :( i'll upload another pic , and you will se what happened
///my graphics card is now GeForceFX5600XT
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby John T, Herder » 03 Jul 2004, 01:05

:D , Get a ATI RADEONâ„¢ 9800 PRO 256MB , this card is great . I just
got one and I can see everything now , it's detail in the game is amazing
even better than my playstation 2 on my 52" television . I can see crowds
and lights and everything .
User avatar
John T, Herder
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 157
Joined: 17 Jan 2004, 18:33
Location: New Windsor , New York

Postby Andre_online » 03 Jul 2004, 01:30

What is Pic 2?! From what I know it's in the Stadium.
User avatar
Andre_online
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 7730
Joined: 04 Jun 2004, 10:43
Location: Singapore (GMT+8)

Postby spike_minoda » 03 Jul 2004, 06:50

yeah,that's the stadium track,when i take the screenshot,everythings still be ok,but when i see the result.........
the 1st pic is not when i'm changing the brake,where is the menu ???windows....etc
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby John T, Herder » 03 Jul 2004, 07:15

Try changing your pc screen size to 800 x 600 like this :
Attachments
change your screen size.JPG
Change your pc scren size
(151.51 KiB) Downloaded 286 times
User avatar
John T, Herder
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 157
Joined: 17 Jan 2004, 18:33
Location: New Windsor , New York

Postby spike_minoda » 03 Jul 2004, 15:23

that's absolutely not the resolution problem !!!! :(
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby John T, Herder » 03 Jul 2004, 17:05

I was just thinking that changing his screen size on his pc might help the game run better . I have an " Auto Adjust " button on my screen that I press everytime things look wacky in nfsu and it works great .
User avatar
John T, Herder
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 157
Joined: 17 Jan 2004, 18:33
Location: New Windsor , New York

Postby spike_minoda » 03 Jul 2004, 22:03

i've some information:
my video apature size is 64MB and AGP 4X,does this cause anytrouble to my graphics card????(my FX5600XT is 128MB and support both 4X and 8X)
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby exonn » 04 Jul 2004, 13:54

your video what? i dont understand something=/ i got same video card as you but dont have any problems like you have in 1 and 3 pic. somtimes colours of breaks are not the same as in garage but thats all, and about the lights... i think its ok with gf5600fx
exonn
Professional
Professional
 
Posts: 1436
Joined: 12 Jan 2004, 18:56
Location: you cant see me, am too far =)

Postby spike_minoda » 04 Jul 2004, 14:43

can you see anything ???? everythings are too bright to see
i've never seen anything like that headlight when i'm playing wit my old Ti4200 what's wrong ????
Attachments
Resize of Speed 2003-07-03 21-50-39-99.jpg
Resize of Speed 2003-07-03 21-50-39-99.jpg (35.86 KiB) Viewed 1427 times
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby John T, Herder » 04 Jul 2004, 21:09

Try adjusting the brightness/contrast on your monitor !!!!
User avatar
John T, Herder
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 157
Joined: 17 Jan 2004, 18:33
Location: New Windsor , New York

Postby spike_minoda » 04 Jul 2004, 23:10

that's NOT the brightness/contrast on my monitor,that's the prob with NFSU,the whole screen are too brigth to see
when i update to the lastest driver,all the problems has been fixed,but when i'm playing some track (inner city,atlantica)my screen turn to........blue===>hardware corrupted,and then it restart my comp,what' the hell is that????????i updated to driver version 61.63,the lastest driver,that should work ???
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby ^Sparco^ » 04 Jul 2004, 23:33

Buy the ORIGINAL game. It will work :)
User avatar
^Sparco^
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 4293
Joined: 19 Mar 2004, 01:56
Location: VaLLaDoLiD (SPaiN)

Postby spike_minoda » 05 Jul 2004, 12:41

i have the ORIGINAL version man,when i change the driver to 53.xxx version,all the problems are still there,but there's no blue screen or restart computer,ONLY when i change to 61.xxx ,everything are sloved ,but the blue screen :((
spike_minoda
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 223
Joined: 29 May 2004, 05:36

Postby remaxos » 20 Jul 2004, 13:09

what do you think i should buy for best graphic in the nfs u2 .A gf fx 5200 128 Mb ddr 128 bit or a gf fx 5500 128 ddr 128 bit .I have also to get more memory so i can have 512 Mb. I have a amd Athlon xp 2200+.Do you think it would be enough?
User avatar
remaxos
Ricer
Ricer
 
Posts: 27
Joined: 17 Mar 2004, 12:47
Location: In front of you(NOS powered)!!!!!!!!!

Postby PSZeTa » 20 Jul 2004, 15:37

Best is always the higher one, hehe.

I have a GeForce FX5900 XT.
User avatar
PSZeTa
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 4123
Joined: 07 Feb 2004, 19:26
Location: 30-12-1900

Postby MaxdBeast » 22 Jul 2004, 07:32

spike_minoda wrote:oh ,but the prob with the headlight ??? when i'm using the Ti4200 i've never seen this ???everythings goes too bright to see :( i'll upload another pic , and you will se what happened
///my graphics card is now GeForceFX5600XT


what was wrong with ur ti4200??? i got one.. its the best of the g-force... and the fx series cards are oficially crap....
MaxdBeast
Ricer
Ricer
 
Posts: 20
Joined: 23 May 2004, 06:43


Return to Underground

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron