Modding Mclaren F1 Top Speed

Discuss editing Need for Speed ProStreet.

Modding Mclaren F1 Top Speed

Postby anak_takengon » 07 Feb 2008, 06:39

Can any body help me with step by step explanation how to edit top speed, red line and rpm, if possibel adding extra gear, for example car, can you use Mclaren F1, because its great one.

Thanks for the answer, and Im sorry if my questions not fit to this forum, because this is my first post :oops:
User avatar
anak_takengon
Ricer
Ricer
 
Posts: 29
Joined: 07 Feb 2008, 06:19
Location: Takengon

Re: Modding Mclaren F1 Top Speed

Postby powerof1000 » 07 Feb 2008, 07:00

www.soundcloud.com/spyre
User avatar
powerof1000
Drift King
Drift King
 
Posts: 521
Joined: 22 Mar 2007, 09:21
Location: New Z Land

Re: Modding Mclaren F1 Top Speed

Postby anak_takengon » 07 Feb 2008, 07:31

powerof1000
i've read that topic, but that is how to patching, not how to editing GlobalMemoryFile.bin, btw thanks
User avatar
anak_takengon
Ricer
Ricer
 
Posts: 29
Joined: 07 Feb 2008, 06:19
Location: Takengon

Re: Modding Mclaren F1 Top Speed

Postby powerof1000 » 07 Feb 2008, 07:48

Ah, I don't know how to edit that. You'll have to ask Bytesss.
www.soundcloud.com/spyre
User avatar
powerof1000
Drift King
Drift King
 
Posts: 521
Joined: 22 Mar 2007, 09:21
Location: New Z Land


Return to Editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest