[NFSU2] Constant lockups and weird consequences

Ask and answer questions about Need for Speed Most Underground 2.
Be sure to search first!

[NFSU2] Constant lockups and weird consequences

Postby Vladan » 21 Oct 2007, 20:28

It doesn't matter on which screen I am or what I am doing at the moment and it is happening frequently. The game just lockups for like 10-60 seconds, completely killing off my CPU (meaning I can't ctr-alt-del or alt-tab out of it) and when it starts working again after that time passes, the textures are all mixed up, literally. For example, building have textures from vinyls, cars have menu button textures, menus have road sign textures, etc. I can fix that by going to menu and toggling any option which causes graphics reinitialization (like light trails or blur).
Also, sometimes it even happens that the game doesn't recover and I have to reboot the system.

I have Athlon 64 X2 Dual Core 3600+, 8600GTS 256MB (163.71 drivers), 2GB DDR2 and am running the game on Win XP in 1280x1024 with all settings maxed out. I have also applied the 1.2 patch, but only for the reason that without it the max resolution is 1024x768 and my TFTs native resolution is 1280x1024.

If anyone has some solution I would greatly appreciate it because currently the game is almost unplayable :(
Vladan
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 21 Oct 2007, 20:16

Re: [NFSU2] Constant lockups and weird consequences

Postby YaelDjiel » 22 Oct 2007, 13:56

have you tried installing the AMD dual core fix?
unsure if this would help, but worth a shot i guess
Image
User avatar
YaelDjiel
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 1829
Joined: 04 Oct 2005, 22:01
Location: Valthermond, NL

Re: [NFSU2] Constant lockups and weird consequences

Postby Vladan » 22 Oct 2007, 14:08

Yes, I installed that months ago. I tried also manually setting CPU affinity to just one core, but it doesn't help.
Vladan
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 21 Oct 2007, 20:16

Re: [NFSU2] Constant lockups and weird consequences

Postby xturbo » 27 Oct 2007, 01:17

What kind of video drivers are u using?? I have a 8600GTS and I'm using beta drivers for XP....remember these cards works on VistaCrap lol..
U should look for them....maybe ur using the vista ones....who knows... :roll:


Xturbo
Image
User avatar
xturbo
Professional
Professional
 
Posts: 2293
Joined: 24 Aug 2005, 19:42
Location: Chile


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron