Replay Recording (PC Version NFSU2)

Ask and answer questions about Need for Speed Most Underground 2.
Be sure to search first!

Replay Recording (PC Version NFSU2)

Postby CompProb237 » 19 Oct 2005, 04:06

ok, i got the PC version of NFSU2 here and i just wanted to make or save some sort of video file of the replays. anyone know of a way to do it? believe me, i got something interresting for everyone once i got the video working ;)
CompProb237
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 19 Oct 2005, 02:24

oops, answered my own question

Postby CompProb237 » 19 Oct 2005, 08:48

looked around and asked a few people. FRAPS did the trick nicely :D :twisted: i'll host the vid and post a link in the vids section ;)
CompProb237
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 19 Oct 2005, 02:24

Postby jeffr » 19 Oct 2005, 11:15

I also use fraps to capture videos. I posted a few in the UMP section.
jeffr
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 243
Joined: 06 Sep 2004, 13:29

Postby master m » 19 Oct 2005, 19:48

Image
User avatar
master m
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3643
Joined: 29 Nov 2004, 12:50
Location: Belgium (Limburg)

Postby yashrg » 30 Dec 2005, 17:47

fraps obviously hogs your system so will slow down the game unless u have a monster of a pc.right?
and how does it know when to start and stop recording
yashrg
Ricer
Ricer
 
Posts: 17
Joined: 30 Dec 2005, 17:05

Postby GT3x24x7 » 31 Dec 2005, 02:34

Yes, it uses a bunch of resources. There are mappable shortcut keys to stop/start recording.
User avatar
GT3x24x7
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 6306
Joined: 23 Jan 2004, 14:15
Location: Australia

Postby yashrg » 01 Jan 2006, 13:56

where can i download this utility?
yashrg
Ricer
Ricer
 
Posts: 17
Joined: 30 Dec 2005, 17:05

Postby Andre_online » 01 Jan 2006, 14:11

Visit Fraps.com for more details on this. :)
User avatar
Andre_online
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 7730
Joined: 04 Jun 2004, 10:43
Location: Singapore (GMT+8)

Postby Tunerfreak » 01 Jan 2006, 23:45

When you take a fraps clip, usually you arnt ending up with the same resolution as the game, so you can use a much lower reso for taking the clips for more fps without really getting any clip difference.
Image
User avatar
Tunerfreak
Professional
Professional
 
Posts: 1771
Joined: 02 Dec 2004, 20:55
Location: New Zealand, in my car

Postby ApAtHy » 02 Jan 2006, 05:12

u can just change the res once u encode the video. remember that fraps records uncompressed frames. so make sure u use something to compress it later. EG. windows movie maker, Imtoo video encoder, ETC.
User avatar
ApAtHy
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 101
Joined: 20 Nov 2005, 03:56

Postby Tunerfreak » 02 Jan 2006, 06:59

Thats not what I meant, I meant the people with average graphics cards can record the movie fine without all the hickups.
Image
User avatar
Tunerfreak
Professional
Professional
 
Posts: 1771
Joined: 02 Dec 2004, 20:55
Location: New Zealand, in my car

Postby ApAtHy » 02 Jan 2006, 07:46

yeah i kno i was just pointing out that u needed to encode it to shrink the size down.
User avatar
ApAtHy
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 101
Joined: 20 Nov 2005, 03:56

Re: f**kin' Finaly.......thank you.

Postby akmununrama » 04 Apr 2008, 23:40

Andre_online wrote:Visit Fraps.com for more details on this. :)

Finally a group of people that know what the F they are talking about =D> . Thank you for the link and info. We have a four man crew racing online. You WILL be seeing our work shortly.
akmununrama
Stock
Stock
 
Posts: 3
Joined: 04 Apr 2008, 23:19


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron