NASCAR.mad Error

Ask and answer questions about Need for Speed Most Underground.
Be sure to search first!

NASCAR.mad Error

Postby race_invader » 16 Feb 2007, 15:31

When installing NFSU it stops at 52% and then says cannot transfer NASCAR.mad and i have no idea why so then i have to cancel the installation and it will keep on saying that.

Is there anyway to fix this


Here is a image witch might help to explain.

Image


Cheers :)
Image
User avatar
race_invader
Professional
Professional
 
Posts: 2046
Joined: 22 Jul 2006, 15:58
Location: WA, Perth

Postby Ataraxia » 17 Feb 2007, 02:44

You're disc may be corrupt. Tried it on a different machine?
User avatar
Ataraxia
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 138
Joined: 17 Jan 2006, 17:16
Location: NSW Australia

Postby race_invader » 17 Feb 2007, 02:58

Ataraxia wrote:You're disc may be corrupt. Tried it on a different machine?


Yeah, it installs fine on my moms computer
Image
User avatar
race_invader
Professional
Professional
 
Posts: 2046
Joined: 22 Jul 2006, 15:58
Location: WA, Perth

Postby S2000_Skyline12 » 17 Feb 2007, 04:19

Then it may just be your drive (optical)
*sig removed for being too big. max size 550x120px & 50kb*
User avatar
S2000_Skyline12
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 3538
Joined: 05 Jan 2005, 23:59
Location: Long Island, New York Birthday:12.23.92

Postby race_invader » 17 Feb 2007, 04:32

S2000_Skyline12 wrote:Then it may just be your drive (optical)


Hmm well my drive is a * Lite-on SHM-165P6S*

if thats enough info for ya :)
Image
User avatar
race_invader
Professional
Professional
 
Posts: 2046
Joined: 22 Jul 2006, 15:58
Location: WA, Perth

Postby S2000_Skyline12 » 17 Feb 2007, 05:00

Hmm well try installing it the other way (copy files from disc in My Computer and paste it in the NFSU folder in the EA Games folder in your Program Files
*sig removed for being too big. max size 550x120px & 50kb*
User avatar
S2000_Skyline12
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 3538
Joined: 05 Jan 2005, 23:59
Location: Long Island, New York Birthday:12.23.92

Postby Ataraxia » 18 Feb 2007, 06:21

If that doesn't work and you're technically minded...

Try installing another game from another disc.
Try using another CD drive.

Tell us the results. :)
User avatar
Ataraxia
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 138
Joined: 17 Jan 2006, 17:16
Location: NSW Australia

Postby race_invader » 18 Feb 2007, 07:39

Nah Nah its okay now.... it installed with a new CD Key also i click medium setup so then half of the files are on the disk and on my computer :)


But Thank You all for ya help 8)
Image
User avatar
race_invader
Professional
Professional
 
Posts: 2046
Joined: 22 Jul 2006, 15:58
Location: WA, Perth


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron