HELP ME PLZ!!!!

Ask and answer questions about Need for Speed Most Underground.
Be sure to search first!

HELP ME PLZ!!!!

Postby KanKava » 15 Oct 2004, 01:25

I have MSI PT8 NEO-V w/ P4 3.0ghz(prescott) 256mb DDR , Geforce FX 5200 128 DDR running on Windows XP and the problem is that when i run the NFSUnderground the game sometimes brakes for a while .. something lilke 30 sec i have tried to put down the resolution and the problem remains.. i have the newest drivers from nvidia and directx 9.0c. i need help..
KanKava
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 15 Oct 2004, 01:04
Location: Portugal

Postby V12 Vanquish » 15 Oct 2004, 01:27

does it continue after 30 sec pause?

have you got any antivirus software or other programs running in the background, if so its best to dissable them :D , may not make a difference,

V12
V12 Vanquish
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 197
Joined: 13 Mar 2003, 02:28
Location: UK

Postby KanKava » 15 Oct 2004, 01:44

yes.. after that 30 sec it continues....
but later it happen again...
KanKava
Stock
Stock
 
Posts: 2
Joined: 15 Oct 2004, 01:04
Location: Portugal

Postby AcingTeam » 15 Oct 2004, 02:38

I would suggest to upgrade your low ram in order to reduce the lag. 256mb is not enough for NFSU, especially when you're running XP.
User avatar
AcingTeam
Ricer
Ricer
 
Posts: 44
Joined: 14 Feb 2004, 10:16
Location: New Milford, CT, New England, USA, Planet Earth


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest