NFS Porsche Savedata Error

Ask and answer questions about Need for Speed.
Be sure to search first!

NFS Porsche Savedata Error

Postby ViRus$s » 28 Jul 2006, 21:42

Hi ! i'm new around here and i came here because my nfs pu gives me an error like "Unable to open file nfs5.trk .. terminate execution ...yes or no ..if you press no appears another error like unable to open file XXDefXX.sav ...yes or no ...if i press no the game doesnt recognize any other save and i have to create antoher one ...after i enter name i press done and appears ...well know error send ...dont send ... :cry: :cry: :cry: can someone can tell me whats the problem or can send me the both good files ?
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby vellu » 28 Jul 2006, 21:47

Seems you have some corrupt files. Uninstall and reinstall the game.

Worst case scenario: your hdd is about to break...
Image
User avatar
vellu
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 1733
Joined: 04 Nov 2004, 23:20
Location: Finland

Postby ViRus$s » 28 Jul 2006, 21:49

Can someone give me his savedata folder if anyone still has porsche ? or at least an hint ...what should i do ?
Last edited by ViRus$s on 28 Jul 2006, 22:14, edited 1 time in total.
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby xHaZxMaTx » 28 Jul 2006, 22:12

I suggest editing your post to remove any discussion of illegal downloading before the mods come in here and do it themselves. ;)
Image
User avatar
xHaZxMaTx
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 8940
Joined: 26 Jun 2005, 05:32
Location: Cali-for-ni-a

Postby prince1142003 » 28 Jul 2006, 22:13

you got a hacked version, and you got skrewed over double.

either that, or get ready to buy another hard drive cuz your current one is about to die.
Image
User avatar
prince1142003
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3862
Joined: 23 Feb 2005, 06:03
Location: Enjoying college life.

Postby ViRus$s » 28 Jul 2006, 22:16

my hard ..ooo hards ..2 of them are very new ..buyed last week an i dont think they will crash so fast
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby prince1142003 » 28 Jul 2006, 22:37

in that case your files are corrupt. and since you have a hacked (illegal) version, there's nothing you can do.
Image
User avatar
prince1142003
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3862
Joined: 23 Feb 2005, 06:03
Location: Enjoying college life.

Postby ViRus$s » 28 Jul 2006, 22:38

its not like hacked ..its a copy of original
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby prince1142003 » 28 Jul 2006, 22:40

sure it is :roll:

among the many pieces of advice i could give you, none of them are non-warez related. and i'm not looking to get banned anytime soon, so sorry.
Image
User avatar
prince1142003
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3862
Joined: 23 Feb 2005, 06:03
Location: Enjoying college life.

Postby ViRus$s » 28 Jul 2006, 22:41

not even a link ...something... i need only 2 files not a whole game

ok i think i will just stay on this forum waiting for a miracle ... god damn ..why i uninstaled it ?

goood at me its 1:19 pm and im waiting for a post or a link or a tip ....but nah ....
Edit : btw its MY copy of MY ORIGINAL ..i dont download warez or other $H!TS
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby vellu » 29 Jul 2006, 08:39

So uninstalling and reinstalling doesn't help? Do you get these errors while installing, in which case you might have a scratched CD? (in which case carefully cleaning its surface might help).
Image
User avatar
vellu
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 1733
Joined: 04 Nov 2004, 23:20
Location: Finland

Postby ViRus$s » 29 Jul 2006, 13:15

No , the game is intalling succefully , but when i start the game i got that 2 errors , if i press "No" in that wuestion the game gets me in the "create New Profile " because my game cant open savegames now .... however when i enter the name of the new profile and press done i have thet error "send or dont't send" annoying .....it looks i need the XXDefXX.sav for the game so it can recognizez and create new profiles .... i dont think i will play anymore porsche :( :( :( ... btw my cd isnt scratched
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby prince1142003 » 29 Jul 2006, 15:05

since you've ruled out a failing hard drive, the only other answer is that the copy you're installing from has the files already corrupted.
Image
User avatar
prince1142003
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3862
Joined: 23 Feb 2005, 06:03
Location: Enjoying college life.

Postby ViRus$s » 29 Jul 2006, 18:41

PPL i need only 2 files ........ the rest of them are good :roll: ........
ViRus$s
Ricer
Ricer
 
Posts: 13
Joined: 28 Jul 2006, 21:36

Postby vellu » 29 Jul 2006, 20:04

You said you have an original cd and a copy of it, yes? Happens despite which cd you install from?

Only other thing I can think of is limited access user profile which might prevent the game from accessing certain user profile files and directories. You have admin privileges on that pc, correct?
Image
User avatar
vellu
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 1733
Joined: 04 Nov 2004, 23:20
Location: Finland

Postby prince1142003 » 29 Jul 2006, 20:09

he lost his original copy and is playing from a copied version. somehow i doubt that story, but who am i to judge? anyways, i tried copying my Porsche CD, and it came up with copy errors. are you absolutely sure the copy you made was a 1:1 copy, and wasnt corrupted in any way?
Image
User avatar
prince1142003
Valued Member
Valued Member
 
Posts: 3862
Joined: 23 Feb 2005, 06:03
Location: Enjoying college life.


Return to Help & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron