Page 2 of 2

PostPosted: 29 Dec 2006, 12:00
by GT3x24x7
prince1142003 wrote:1.5 GBs of RAM for NFS2:SE? Are you kidding me? Back when that game came out 256MB was a big thing.

Exactly the reason why I suggested that hard disk space was the actual problem. The terms 'memory' and 'free disk space' are often mixed up, even by inattentive software developers.

PostPosted: 26 Feb 2007, 08:34
by Alpineb1
I got it runnung on a XP mahcine!

After u install it, copy files from Cdrom:\GAMEDATA\AUDIO\PC
into you'r NSF install dir:\NSF II SE\GAMEDATA\AUDIO\PC

Also, copy files CDrom:\GAMEDATA\TRACKS to
Install dir:\Need For Speed II SE\GameData\Tracks

it work for me !!

nfs2 se

PostPosted: 21 Apr 2007, 21:21
by AJ Aguilar Orozco
[size=24][size=18]HOW THE HECK I CAN GET ANOTHER NFS2SE (I LIVE IN COSTA RICA), THE MINE IS SCREWED UP!!!!!!!! :evil:

Re: nfs2 se

PostPosted: 21 Apr 2007, 23:32
by xturbo
AJ Aguilar Orozco wrote:[size=24][size=18]HOW THE HECK I CAN GET ANOTHER NFS2SE (I LIVE IN COSTA RICA), THE MINE IS SCREWED UP!!!!!!!! :evil:


Buy it? :roll:
or find it in Amazon.com, ebay or whatever... :roll:

And remember that illegal discussion (warez, cracks and stuff like that) IS NOT allowed here