Finally NFSMW PC Demo

Need for Speed Carbon News (visible on NFSUnlimited.net)

Postby RZN » 11 Nov 2005, 13:20

yahoo :!:
User avatar
RZN
Ricer
Ricer
 
Posts: 35
Joined: 15 May 2005, 16:11
Location: Lithuania

Postby Dragster » 11 Nov 2005, 13:34

434.5 of 557.4 MB at 39.6 KB/sec; 51:26 remain :D:D:D
Image
User avatar
Dragster
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 3132
Joined: 30 May 2004, 23:36
Location: Croatia

Postby korge » 11 Nov 2005, 13:42

@60% :)
korge
korge
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 5933
Joined: 09 Apr 2004, 20:37
Location: nfsunlimited.net

Postby Bojan » 11 Nov 2005, 13:54

Hehe, I need to brag a little :)

Total time was a little under 10min :)
Attachments
nfsmwdl.jpg
User avatar
Bojan
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 5174
Joined: 11 Sep 2002, 21:35
Location: Slovenia

Postby korge » 11 Nov 2005, 13:56

And you must have a LAN to a mirror or EA, I bet. :P
korge
korge
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 5933
Joined: 09 Apr 2004, 20:37
Location: nfsunlimited.net

Postby Bojan » 11 Nov 2005, 13:57

I have fiber optics, true, but I downloaded it in the morning, right when Gamershell uploaded it to their servers. One server was available with only 30% load :)
Image
User avatar
Bojan
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 5174
Joined: 11 Sep 2002, 21:35
Location: Slovenia

Postby xennon119 » 11 Nov 2005, 14:09

Yeah Skyliner! :D
Where for the god sake can i get serial no. if game isnt even out yet!!!

But anyway!!! This game is :o GREEEEEEEEEEEEET!!!
Love it :D
I like that Viper! But i needed a hour to get my touch back!!!
User avatar
xennon119
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 108
Joined: 06 Aug 2005, 14:13
Location: Slowenia

Postby Modena » 11 Nov 2005, 14:24

Haha have fun playing the game guys, I have Optusnet Cable in Australia, with SPEED LIMITING(28.9kbps)!!!!! NOOOOOOOO!!!!!! Expected time ------> 3 days!!!! Oh well, I'll just wait for the full game...
User avatar
Modena
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 117
Joined: 16 Sep 2005, 11:04
Location: Melbourne, Australia Age: 13

Postby pizdefl » 11 Nov 2005, 15:28

oh i have demo finally and it's cool :)
User avatar
pizdefl
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 89
Joined: 01 Oct 2005, 20:39
Location: Slovenia (not Slovakia =)

Postby Barcos » 11 Nov 2005, 15:42

wow, this was a sad dissepointment..
First of all was the gfx options. I have a pretty shiznit comp (2,66 ghz, 1024 ram and a gF3 ti 500 SP) but it runs games like HL2 smooth on medium settings and NFS U2 on med +.In MW is dosnt even run smooth with all settings at the lowest! You cant turn of as many FPS killers you could in U2 and that is a big problem.
Secong was the handling. While driving the cayman S it felt more like driving a truck than i Porche. The steering ratio was awful.
Barcos
Stock
Stock
 
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2005, 18:05

Postby enzo.ph » 11 Nov 2005, 15:54

with your pc specs? i'm not surprise the game runs that way...
Image
User avatar
enzo.ph
Drift King
Drift King
 
Posts: 713
Joined: 28 Dec 2004, 10:30
Location: Philippines

Postby weedman173 » 11 Nov 2005, 16:03

I had to get a download accelerater cause without it this was going to take 5 hours to download and now its only going to take a half an hour.
Image
User avatar
weedman173
Professional
Professional
 
Posts: 1605
Joined: 25 Feb 2005, 01:27

Postby Barcos » 11 Nov 2005, 16:21

enzo.ph wrote:with your pc specs? i'm not surprise the game runs that way...


Imo it should run atleast ok with the lowest settings when HL2 and Doom3 works just fine with med
Barcos
Stock
Stock
 
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2005, 18:05

Postby enzo.ph » 11 Nov 2005, 16:32

maybe there are some feature in NFSMW that your gfx card do not support or
something...

one thing is for sure the problem is not the game its probably your pc. :?
Image
User avatar
enzo.ph
Drift King
Drift King
 
Posts: 713
Joined: 28 Dec 2004, 10:30
Location: Philippines

Postby baadmw » 11 Nov 2005, 16:41

2furio wrote:I'm probably going to get an Nvidia 6600 just for this game. It's only about 140 bucks.
is that a good gfx card? bcs it's the one that is in the PC im probably going to buy and i want to know if it's good enough for nice gfx in MW
User avatar
baadmw
Drift King
Drift King
 
Posts: 942
Joined: 12 Feb 2005, 18:26
Location: Helsinki Finland

Postby Stereo » 11 Nov 2005, 16:53

:D I got a FX5200 overclocked to FX5200 ULTRA, and a 1.6GHz XP2600 Barton core. It's running really great, but it's slow with AA 2x on, and I have to use 640x480 for better performance. (But I got all settings high. :D) My GFX doesn't support the AA in NFSMW, but it does on Global Settings. So every game is AA 2x.

I need to know how to turn the motion blur off. So much lag from it...
Image
User avatar
Stereo
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 3942
Joined: 18 Aug 2003, 19:33
Location: Outside your window

Postby samurilos » 11 Nov 2005, 16:58

OMG Finally its out, my net at home has been down since last night so i wasn't able to check the EA forums, so i'm on the net at work, dling the demo(500+mb nice) @average 50kb/sec should be dun in the next 3hrs approximately, now i'll will have to burn it to a cd so i can play it on my rig at home. Can't wait to try it.

@Stereo, if its running good for u it shud run great on my 9800pro/AMD 643200+/512DDR400 rig,prolly at max too.
Last edited by samurilos on 11 Nov 2005, 17:02, edited 1 time in total.
User avatar
samurilos
Drift King
Drift King
 
Posts: 366
Joined: 23 Apr 2004, 19:02
Location: Somewhere out there

Postby Andre_online » 11 Nov 2005, 17:00

Damn... The servers are off da hook!
User avatar
Andre_online
Unbeatable
Unbeatable
 
Posts: 7730
Joined: 04 Jun 2004, 10:43
Location: Singapore (GMT+8)

Postby xennon119 » 11 Nov 2005, 17:50

Well when i got in the game my mode was medium details and 640x480 screen!
I change screen to 800x600! Is it possible that screen was so low beacause my monitor sux (it is 7 years old and my comp only 1.5 years old)???

I am getting new monitor only for mw!!! 19 inch LCD! :D:D:D :8

Did anybody noticed how fast is average speed??? I am driving for 2 minutes for about 180 mph (how can i change it to kmh because it I am more familiar with it!!!--
Not with stupid mph!) :D
User avatar
xennon119
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 108
Joined: 06 Aug 2005, 14:13
Location: Slowenia

Postby Tyrant » 11 Nov 2005, 17:51

Image

:D
User avatar
Tyrant
Professional
Professional
 
Posts: 1334
Joined: 27 Jul 2004, 17:07
Location: The Netherlands

Postby xennon119 » 11 Nov 2005, 18:18

Yeah my grphic is kinda good as that :D
Cant wait to get new monitor!!!
User avatar
xennon119
Turbo Charged
Turbo Charged
 
Posts: 108
Joined: 06 Aug 2005, 14:13
Location: Slowenia

Postby YaelDjiel » 11 Nov 2005, 18:20

baadmw wrote:
2furio wrote:I'm probably going to get an Nvidia 6600 just for this game. It's only about 140 bucks.
is that a good gfx card? bcs it's the one that is in the PC im probably going to buy and i want to know if it's good enough for nice gfx in MW

I have a 6600GT and i run the demo on 1280*1024 No AA other settings max no prob so yeah its more than good enough for MW :D
Image
User avatar
YaelDjiel
NFSUnlimited Staff
NFSUnlimited Staff
 
Posts: 1829
Joined: 04 Oct 2005, 22:01
Location: Valthermond, NL

Postby Tyrant » 11 Nov 2005, 18:23

xennon119 wrote:Yeah my grphic is kinda good as that :D
Cant wait to get new monitor!!!


It's not my screen. I just hope my card can run it, or else I going to buy a new card (Brothers in Arms and F.E.A.R. didn't run on my comp too :(). I have a MX440 GeForce 64 Mb.
User avatar
Tyrant
Professional
Professional
 
Posts: 1334
Joined: 27 Jul 2004, 17:07
Location: The Netherlands

Postby BluePhirePB » 11 Nov 2005, 18:42

Awesome demo!! Unfortunately, I can't get my brake pedal to calibrate. :(
User avatar
BluePhirePB
Drift King
Drift King
 
Posts: 606
Joined: 12 Sep 2004, 07:12

Postby baadmw » 11 Nov 2005, 18:44

YaelDjiel wrote:
baadmw wrote:
2furio wrote:I'm probably going to get an Nvidia 6600 just for this game. It's only about 140 bucks.
is that a good gfx card? bcs it's the one that is in the PC im probably going to buy and i want to know if it's good enough for nice gfx in MW

I have a 6600GT and i run the demo on 1280*1024 No AA other settings max no prob so yeah its more than good enough for MW :D

ok, grate, thanks :P
User avatar
baadmw
Drift King
Drift King
 
Posts: 942
Joined: 12 Feb 2005, 18:26
Location: Helsinki Finland

PreviousNext

Return to News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest